Trends 2017/2018

Kukkaprintit ovat valloittaneet Catwalkin. Kukista ovat saaneet inspiraatiota muun muassa Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Marni ja Balenciaga.

He leikittelevät väreillä, leikkauksilla, erilaisilla tyyleillä ja materiaaleilla. Tulevana syksynä kukkia löytyy mm. hatuista, mekoista, laukuista ja saappaista.

Huippumuodikkaissa printeissä toistuvat samat värit ja kuosit kuin niissä kankaissa, joissa meidän isoäidit häikäisivät nuoruusvuosinaan. Heidän kaapeistaan olemme löytäneet upeita huippulaatuisia kankaita. Näyttää siltä, että maailman huippusuunnittelijat ovat lainanneet printtinsä niistä.

Näiden vintagekankaiden etuna on huippulaatu ja ekologisuus. Ne on tehty kestävistä luonnonmateriaaleista kuten puuvillasta, silkistä ja viskoosista. Kankaat tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja kestävät kulutusta pitkään.

Supermuodikkaat printit ovat suurikokoisia kukkia, ruusuja ja unikkoja. Niiden ei tarvitse olla värikkäitä, sinivalkoinen printti toimii aina naistenvaatteissa, ne ovat ajattomia ja kauniita.

Laadukas kukkamekko on täydellinen valinta myös talvijuhliin, kuten Dolce & Gabbana esimerkillään näyttää.

„Kaikki uutta on hyvin unohdettua vanhaa.“

Julia Dunajeva