Mittatilauspaita miehelle Helsingissä

Oletko koskaan ajatellut hankkia itsellesi täydellisen miesten paidan, joka sopisi sunulle ja olisi uniikki? Nyt se on mahdollista. Valmistamme nimittäin Julia Dunajeva räätälin verstaalla miesten kauluspaitoja mittatilaustyönä.

Miksi mittatilauspaita?

Täydellisesti istuvan paidan löytäminen on vaikeaa, koska niitä valmistetaan standardivartaloille. Harva meistä täytää standardimittoja. Paras ratkaisu tähän on mittatilauspaita. Me mittaamme vartalosi jokaisesta osasta ja valmistamme paidan, joka istuu täydellisesti juuri sinulle. Meillä on myös laaja valikoima erilaisia kankaita, joista pystyy valitsemaan itselleen sen mistä tykkää parhaiten.

Miten mittatilauspaita valmistetaan?

Tärkeintä meille on ymmärtää mitä asiakas haluaa, siksi selvitämme ensin minkälaisia paitoja hän yleensä käyttää. Tämän jälkeen näytämme asiakkaalle erilaisia vaihtoehtoja ja päätämme minkä kankaan, kauluksen ja napit laitetaan paitaan. Tässä vaiheessa otamme myös asiakkaasta täydelliset mitat. Tärkeimpiä mittoja ovat kaulus, hartiat ja vyötärö. Jos asiakkaalla on esimerkiksi tapana käyttää rannekelloa, se on hyvä mainita mittausvaiheessa. Kun mitat on otettu, laitamme ne meidän järjestelmään, jotta seuraavalla kerralla tiedämme hänen mitat etukäteen.

Paljonko mittatilauspaidat maksavat?

Mittapaitojen hinta muodostuu pääosin siitä minkä kankaan asiakas valitsee. Paita, joka on tehty peruskankaasta maksaa 149 euroa eli saman verran kuin kaupan merkkipaidat ja kun paitoja tilaa enemmän hintakin laskee. Suosittelemme tilaamaan heti pari paitaa, jotta asiakkaalla olisi vaihtopaitoja. Kaluspaitojen lisäksi voimme valmistaa lyhythihaisia paitoja, smokkipaitoja, farkkupaitoja ja yms.

Tule käymään verstaassamme ja tutustu valikoimaamme.